Rantatie 10, 52100 MikkeliFinland
Asuinalue      
Avaa koordinaatit Google Maps sivustolla.

Johdanto

Löydät tämän yksikerroksisen omakotitalon osoitteesta Rantatie 10, 52100 Mikkeli.

Osoitetta ei ole voitu pisteyttää puutteellisten tietojen vuoksi. Mikäli sinulla on tietoja annettavana osoitteesta (esimerkiksi rakennustietoja), ole hyvä ja lähetä ne osoitteeseen asiakaspalvelu@jokapaikka.fi.

Lähialue

Alueen nimi on 040 kaupunginosa anttola. Asukkaat luonnehtivat paikkaa rauhalliseksi ja turvalliseksi pientalo-alueeksi. Lyhyt matka lähimmälle järvialueelle koetaan myös plussaksi.

Oletko samaa vai eri mieltä alue-esittelyn kanssa? Jos olet alueen asukas ja haluat vaikuttaa siihen miten aluetta ja sen asuinrakennuksia esitellään, voit osallistua vuoden 2015 asukaskyselyyn tästä. Sen tuloksia ja tarkempia kuntakohtaisia analyysejä voi saada käyttöönsä esimerkiksi kuntien aluekehityshankkeisiin. Yhteystietomme löytyvät täältä.

Kaupunki/kunta

Mikkelin kaupungissa asuu 49 000 henkilöä, ja sen pinta-ala on 2 124,60 km², josta 424,92 km² on vesistöjä. Järviä ja lampia kaupungissa on noin 700. Vuonna 2013, Ristiina ja Suomenniemi yhdistettiin kuntaliitoksella Mikkeliin. Mikkelin nykyiset naapurikunnat ovat Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Pieksämäki ja Puumala.

Mikkeli sijaitsee Suomen suurimman järven, Saimaan vieressä. Sen pinta-ala on huimat 4 400 neliökilometriä. Saimaa muodostuu useista salmien yhdistämistä järvenselistä, joista suurimpia ovat Etelä-Saimaa, Pihlajavesi Savonlinnan eteläpuolella, Haukivesi Savonlinnan pohjoispuolella ja Pyhäselkä Joensuun eteläpuolella.

Saimaan keskimääräinen pinnankorkeus on 75,70 metriä merenpinnan yläpuolella. Suurin mitattu syvyys on 84 metriä. Suurimman osan vesistään Saimaa saa Pielisen reitiltä Pielisjoesta, joka laskee Saimaan tasolle Pyhäselällä Joensuussa.

Saimaan kanava kulkee Lappeenrannasta Viipuriin ja Suomenlahteen. Toiset kanavat yhdistävät Saimaan toisiin itäisen Suomen järviin, muun muassa Unnukkaan, Kallaveteen, Pieliseen ja Juojärveen. Matkailijat, veneilijät ja risteilyalusten matkustajat muodostavat rahtiliikenteen lisäksi, kanavien tärkeimmän käyttäjäryhmän.

Mikkeli asuinpaikkana

Tarkemmat tiedot eri kaupunginosista asuinpaikkoina löytyy haun kautta. Mikäli tarvitset alueista tarkempia tilastoja, ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitset. Joistakin alueista löytyy myös koostekarttoja (punaiset neliöt vähemmän suosittuja alueita, vihreät enemmän, palloista aukeaa talojen esittelyt), esimerkin löydät täältä.

Mikkeli asuntosijoittamisen näkökulmasta

Jokapaikka.fi kerää päivittäin tietoa siitä mitkä alueet Suomessa ovat elinvoimaisimpia ja mihin niistä asuntosijoittajien kannattaa seuraavaksi suunnata katseensa. Voit tiedustella alueellisia tilastoja täältä.

Maakunta

Mikkeli kuuluu Itä-Suomessa sijaitsevaan Etelä-Savon maakuntaan. Etelä-Savossa on 14 kuntaa, joista kolme on kaupunkeja. Mikkeli toimii maakuntakeskuksena.

Etelä-Savo muodosti pääosan vanhasta vuonna 1831 perustetusta Mikkelin läänistä. Läänistä siirrettiin muutamia kuntia 1960 perustettavaan Keski-Suomen lääniin. Mikkelin lääni lakkautettiin vuoden 1997 lääniuudistuksessa, jolloin perustettiin maakuntahallinto. Etelä-Savon maakunta kuului Itä-Suomen lääniin. Lääniuudistuksen yhteydessä Etelä-Savon maakunnasta tuli uuden Itä-Suomen läänin osa.

Etelä-Savon maakunnan kuntien väkiluku on ollut vähenemässä viime vuosina. Maakunnan väestön ikärakenne on vanhuspainotteinen.

Etelä-Savoa ympäröivät seuraavat maakunnat: Keski-Suomi ja Päijät-Häme lännessä, Pohjois-Savo pohjoisessa, Pohjois-Karjala idässä ja Kymenlaakso ja Etelä-Karjala etelässä.

Etelä-Savon vaakunassa on mustassa kentässä vastaopalkittain viritetty käsijousi: kaikki kultaa, paitsi jousen jänne sekä nuolen kärki ja sulitettu pyrstö hopeaa.

Lähteet ja yksityisyydensuoja

Jokapaikka.fi:n hakukoneen tavoitteena on tarjota käyttäjilleen mahdollisimman kattava ja puolueeton katsaus eri asuinalueista Suomessa. Lisäksi, palvelu antaa ihmisille mahdollisuuden kertoa oman mielipiteensä lähiympäristöstään.
Kyseessä ei ole asuntojen tai kiinteistöjen myyntipalvelu, joten ’myydään asunto’ tai 'vuokrataan asunto' -tyyppisiä tietoja ei palvelusta löydy. Asuntojen hintoja sekä vuokratasoja näytetään vain, mikäli niitä löyy samalta alueelta yli 3 kpl. Omakotitalojen hintoja ei julkaista.
Koska tiedot kootaan tuhansista eri lähteistä, saattaa niissä esiintyä virheitä. Mikäli havaitsette että jokin tieto on väärin tai vanhentunutta, olisimme kiitollisia jos voisitte ilmoittaa siitä asiakaspalveluumme.
Jokapaikka.fi on aluetietoihin erikoistunut hakukone, joten se ei kerää minkäänlaista henkilörekisteriä, tai tietoja jotka voidaan yhdistää yksittäiseen henkilöön. Jos kuitenkin havaitset sivujen teksteissä tietoja, jotka voivat mielestäsi yksilöidä sinut henkilönä, voit tehdä näiden tietojen poistopyynnön asiakaspalveluumme.
Mikäli taas havaitset kuvassa itseäsi yksilöiviä tietoja, tulee sinun olla yhteydessä Googleen, joka on katunäkymäkuvan (Google Street View) palveluntarjoaja. Jokapaikka.fi käyttää palvelua puhtaasti Tietosuojalautakunnan Googlelle myöntämän luvan mukaisesti, emme pysty vaikuttamaan kuvan sisältöön millään tavalla.
Muista kertoa poistopyynnössä, missä tiedoissa yksilöinti on tapahtunut. Lisäksi, mikäli sinulla on voimassa oleva Turvakielto Väestörekisterikeskuksessa, voidaan koko osoite turvallisuussyistä piilottaa kokonaan.
Osoitesivujen lähteinä ovat toimineet muun muassa Itellan Perusosoitteisto (osoitetiedot), alueen asukkaat (aluetiedot), kunnat ja kaupungit sekä Museovirasto (aluetutkimukset), tiedotusvälineet (uutiset), Google Street View (katunäkymät), sekä avointa tietoa tarjoavat verkkopalvelut. Listan tärkeimmistä julkisista lähteistä löydät täältä.

Tietoja on viimeksi päivitetty 25.1.2017.


Osoitepisteet
0
100
Ovatko pisteet mielestäsi oikein?
Äänestä!
Mitä ovat Osoitepisteet?
 
Kaupunginosa
  • 040 kaupunginosa anttola